Programma

Voor het eerst organiseert het Onderwijscentrum de Dag van het Onderwijs. Studenten, docenten en medewerkers krijgen op deze dag de aandacht die zij verdienen.

Programma
Ochtend en middag

  • De dag gaat van start met activiteiten voor eigen medewerkers binnen verschillende divisies en directies.
  • Het strategisch overleg van de raad van bestuur en U-team staat in het teken van de nieuwe onderwijsstrategie De Nieuwe Utrechtse School.
  • Diverse informatieve en vermakelijke filmpjes komen gedurende de dag beschikbaar op deze website. Denk aan een compilatie van de uitreiking van de Talma Eijkman prijs, TED-talks van binnen- en buitenlandse collega’s en diverse filmpjes uit de divisies om hun medewerkers te bedanken.
  • Korte video’s gemaakt door de complimentenstudenten, waarin medewerkers binnen het onderwijs op een ludieke manier worden verrast! Deze bekijk je tijdens de Dag van het Onderwijs eenvoudig via deze website.

Het Onderwijs Draait Door
14.50 – 17.00 uur

Het middagprogramma bestaat uit een uitzending van Het Onderwijs Draait door! Live vanuit het Hijmans van den Berghgebouw gaan tafelheren Jaber en Harold op in gesprek met gasten uit het onderwijs. Naast de openbare les van Marjel van Dam en de Educational Grand Lecture van Lorelei Lingard, wordt de sessie aangevuld met een filmpje van de complimentenstudenten die onderwijscollega’s verrassen, de hosts van podcast KoffieCo interviewen Arno Hoes en Olle ten Cate en de uitreiking van de HTS-erepenning.

De tafelheren Jaber Asaksak (student Geneeskunde, voormalig studentassessor) en prof. dr. Harold van Rijen (directeur Graduate School of Life Sciences) ontvangen de volgende hoofdgasten voor deze speciale uitzending:

Dr. Marjel van Dam universitair hoofddocent UMC Utrecht
Openbare les vanwege haar benoeming tot Associate Professor Teaching: “Kwaliteit en patiëntveiligheid: voor en door de opleiding.”  
Prof. dr. Lorelei Lingard Western University, London, Ontario, Canada
Harmen Tiddens Educational Grand Lecture: “The many faces of Clinical Supervision”.
Professor Lingard krijgt de jaarlijkse Harmen Tiddens Erepenning uitgereikt voor haar baanbrekend werk voor onderwijs in de gezondheidszorg.
Prof. dr. Arno Hoes vice-voorzitter raad van bestuur en decaan UMC Utrecht
Geeft een lezing over de strategie Connecting Worlds en vertelt zijn visie op het onderwijs.
Mystery guest 
Dit houden we nog even geheim.
Lees meer over de sprekers

“Vandaag staat het onderwijs centraal en zetten we de medewerkers in het zonnetje.”

divisie Beeld en Oncologie
divisie Vitale Functies