Complimenten

Jullie vormen een goed team! Dank dat ik altijd met jullie kan sparren, onder andere in de weekstart (met Linda en Mariëlle) die ik altijd als heel fijn ervaar.
- Juliëtte -

Je werkt nog maar sinds januari voor het OWC, maar wat heb jij al voor je kiezen gehad. Complimenten voor hoe daadkrachtig je bent.

Voor je enorme inzet en betrokkenheid bij de verschillende projecten rondom de Kwaliteitsgelden.

En dat we als team Docentprofessionalisering op je kunnen vertrouwen en bouwen.

Harry

Je bent een organisatietalent. En ik ben heel blij met je ondersteuning en gezelligheid.

Harry

Super bedankt dat we zo op jou konden rekenen en ons team zo goed hebt bijgestaan. Daardoor konden we deze uitdaging doorstaan! Je bent een topper!
Team Coschappen

Bedankt voor de enthousiaste presentatie van de OWC pubquizzen en alle gezelligheid die jullie hiermee brengen!

Bedankt voor het warme welkom. Ik waardeer het enorm dat je altijd bereidt bent te helpen, dingen toe te lichten of Apple adviezen te geven. En ik heb heel veel bewondering voor je empathische stijl van leiding geven. En hopelijk kunnen we aankomend voorjaar weer eens op een terras afspreken.

Bedankt voor het warme online welkom. Ik waardeer je gedrevenheid, oog voor detail, aandacht voor studenten en collega’s en gezellige lach enorm en vind het mooi om van je te kunnen leren.

Nadine, wat ben je een doorzetter! Trots op jou!
Kim

Wat een prachtige muziek maken jullie!

Annemoon Timmerman
P.S. half Hongaars en fan van dit soort muziek

Hans..! Wat een bescheiden en capabele collega... ik ben erg blij met jou! Je bent erg benaderbaar, luistert en geeft duidelijk aan wat er wel/niet kan. Heerlijk integer. Mooi om met jou samen te werken!

Dankjewel dat je altijd klaar staat om te helpen of mee te denken. Fijn om af en toe even bij te praten over van alles. Ik vind je een onmisbare stille kracht die alles draaiende houdt Benin de gaten houdt of alles loopt. Ik ben blij met jou als collega!

Wat fijn om samen met jullie de Oog voor Impact onderzoeksgroep te mogen vormen. Alledrie bevlogen en scherp , heel verschillende en daardoor zo'n mooi team!

Je bent iemand met een heel groot hart voor het welzijn van studenten en collega’s. En daarnaast een ontzettende vakvrouw die een duidelijk doel voor ogen heeft en daarvoor gaat. Dankjewel voor het warme welkom en ik ben heel blij dat je mijn collega bent!

Wat ben jij een prettige collega om mee samen te werken. Ook vind ik het bijzonder hoe erg je achter je team staat. Klasse hoe jij alle taken op pakt in deze tijd.

Groeten,
Nadine

Complimenten voor al het werk dat je doet voor de cursus Oog voor Impact! Jouw enthousiasme voor onderwerpen waar (nog) niet alle studenten het belang van inzien werkt aanstekelijk!

Jeetje Joost... jouw naam wordt ZO vaak genoemd met betrekking tot 'goed onderwijs'. Jouw inzet wordt ontzettend gewaardeerd. En is echt buitengewoon. Complimenten voor de manier waarop je jouw rol als docent en coördinator invulling geeft!!

Je hebt ontzettend oog voor het welzijn van je teamleden en vertegenwoordigt onze belangen heel goed. Daar ben ik heel blij mee. Hoe jij alle ballen in de lucht houdt, verbaast mij elke keer weer. Het wordt gewaardeerd!

John, een compliment voor hoe goed jij oog hebt voor het waarderen van werk van teamleden. Je neemt altijd de tijd om mensen te bedanken voor hun inzet en geeft veel complimenten. Dat verdient een compliment!

Hi Bob, je hebt de afgelopen weken voor het eerst opgetreden als docent in een grote Geneeskunde cursus, Stofwisseling 1. Ik heb bewondering voor de kalme en zelfverzekerde manier waarop je dat hebt gedaan, en de snelheid waarmee je boven de stof bent komen te staan waardoor je het ook helder en rustig kunt uitleggen.
Joost

Een compliment voor de flexibiliteit en creativiteit waarmee alle docenten het onderwijs altijd al vorm geven. Een extra compliment voor de docenten voor de afgelopen maanden waarin ze extra flexibiliteit en creativiteit hebben getoond toen alles online moest worden gegeven. De studenten zijn blij met jullie en wij zijn blij met en trots op jullie!

Wat een mooi programma en boeiende key-note!

Onderzoek doen kan soms een individuele bezigheid zijn, en dat werd het afgelopen jaar nog verder versterkt met het werken vanuit huis. Maar onze onderwijs onderzoekers, werken hard aan het innoveren van het onderwijs van morgen, om daarmee te komen tot betere zorg in de toekomst. Compliment voor elk van hen; voor hun energie, hun passie, en hun inspiratie!

Astrid, ongelooflijk hoeveel informatie jij 'zomaar' uit je hoofd kunt oprakelen. Geweldig! De informatie en inzichten en jouw betrokkenheid... Top hoe je jouw functie(s) invulling geeft!

Complimenten voor het hele BMW/BMS team voor het harde werk, het ontzettend goede onderwijs en voor de geweldige sfeer op de afdeling, ook online voelbaar! Jullie zijn stuk voor stuk fijne collega's, dank! 😀 - Gisela

Complimenten voor alle 'thuiswerkers' van het OWC en dat iedereen online hetzelfde, of soms nog meer, werk verzet als fysiek op kantoor. Complimenten ook dat iedereen dit volhoudt, zeker nu het nog even gaat duren.

Complimenten voor Simone, voor hoe zij voor de persoon zorgt en zorgt voor onze geest. Dankjewel voor je luisterende oor en je enthousiasme! 🙂 - Gisela

Jongens, jongens.... wat fijn dit platform, veel reden voor complimenten. In aanvulling op eerdere berichten hierbij een GROOT compliment voor Anne Oosterbaan. Anne is een onmisbare en onbreekbare schakel in (op?) de planeet Kwaliteitszorg! Onderzoekend, integer, nieuwsgierig en betrokken... Anne je brengt de onderwijskwaliteit op een hoger niveau! Ga zo door!

Zorg voor onderwijs en studenten - dat is jullie kerntaak. Maar dat jullie ook goed zorgen voor jullie docententeam wordt zeer gewaardeerd. Dank daarvoor.

Kristin

De interessante videoproducties zijn mooi, geluid is goed en alles werkt soepel.

Expert in communicatie, passie voor trainen, een voorbeeld in dicht bij jezelf blijven en in verwonderen zonder te oordelen. En natuurlijk jouw vermogen en inzet om betrokkenen in de volle breedte steeds weer te VERBINDEN. Wat fijn dat jij dit brengt!
Anne

Namens de N en N alle complimenten voor het onderwijssecretariaat Nicolette en Lotte en wie ik vergeten ben.

Ook aan Ciska, Rinie, Elly, Ella, Frans , Bart en Jessica.

Nicolette Notermans

enthousiasme, rust, reflectie, feedback, Simone kan en brengt het allemaal.

Inmiddels alweer 10 lichtingen! En ieder van jullie heeft zijn eigen stempel hierop gedrukt. Stuk voor stuk kanjers! Dankzij jullie horen we zoveel beter wat er leeft onder de studenten! De kwaliteit van ons onderwijs is hierdoor zoveel beter geworden! Bedankt!!!

Bewondering voor de stappen die je hebt gemaakt in digitaliseren van je (gast) onderwijs! Doorzetten, vragen durven stellen en buiten je comfort zone stappen, je deed het allemaal. En dat naast je harde werk in de zorg. Je bent een topper!

Hi Lennart, mijn complimenten voor de koelbloedige manier waarop je als kersverse coördinator van een groot Geneeskunde blok alle ballen in de lucht hebt weten te houden. Je hebt snel je (digitale) weg gevonden in het onderwijs en bent heel open voor de studenten. Morgen de toets en dan hopelijk even wat rust!
Joost

P.S. ik zag de complimenten-studenten al bij je langs zijn geweest!

Complimenten voor het in een keer omgaan naar online werken in de teams van docentprofessionalisering, kwaliteitszorg en onderzoek en het gezamenlijk werken naar 'de Stip' passend bij De Nieuwe Utrechtse School en de tweedelijnsrol!

Voor haar tomeloze inzet!

Een compliment voor Mirelle Stukstette!

Team KGW en alle docenten en medewerkers!

Voor haar inzet als studentassessor!

Ik ken geen enkel persoon die zo attent is als Mieke Dankbaar. Zij tovert bij iedereen glimlach op zijn/haar gezicht. Geweldig!

Je hebt een enorm positieve invloed op mij en het team met je vlogs, vriendelijke woorden, daadkracht, kennis en gezelligheid. Wat fijn dat ik je altijd mag ‘lastig vallen’ en dat je me nooit het gevoel geeft dat ik stoor. Fijn dat je mijn collega bent!

Voor de tomeloze inzet van iedereen voor de digitalisering van het onderwijs, de onderwijskundige advisering, de (online) trainingen.

Omdat zij zich zo inzet voor de bachelor- en masterkiezers, een belangrijke doelgroep voor ons.

Compliment van haar buurvrouw/wandelmaatje/collega/vriendin

Beste collega's 'put your hands together' voor mijn collega Nicole Schepers! Nicole is een onmisbare schakel in het kwaliteitszorg-landschap. Ken je haar nog niet? Dan moet je haar leren kennen! Nicole is erg vakkundig, behulpzaam, betrokken en verbindend. De collega's van de UMCU Academie en de opleiding Geneeskunde weten dit natuurlijk al. De rest... nodig ik uit om kennis te komen maken. Nicole is een topper!

Zo professioneel, zo altijd voor iedereen klaar staan en betrouwbaar! Dankjulliewel.

Je vrolijkheid, slagvaardigheid en behulpzaamheid waardeer ik ontzettend. Leuk om afgelopen periode veel te hebben samengewerkt. Op naar komend jaar!

man wat zijn jullie goed bezig geweest en nog! bizarre tijden, onzekere tijden en jullie staan allemaal nog overeind, of zijn net begonnen en moesten zelf maar zwemmen. En in de tussentijd vrolijk wandelen, yoga'en en bakken 🙂 Onwijs goed bezig jongens. Mooi om te zien hoe jullei elkaar goed in smiezen houden, er voor elkaar zijn en daarnaast allerlei nieuwe projecten starten, studenten en docenten ondersteunen en de boel draaiende houden.
Chapeau!
Simone

Eenmaal in de twee weken weer volop informatie op verschillende gebieden van onderwijs en het Onderwijscentrum.

Jij had een lastige overstap te maken dit jaar, online, van het ene bekende team naar de andere. Maar dan thuis. Maar nu al hoor ik dat je je onmisbaar hebt gemaakt, en maak je indruk met je grote stappen en goede inzichten. Oke, je bent een overloper, maar dan wel een heel goede. Compliment voor jou.
X Simone

Voor haar voorzitterschap van de werkgroep Hybride onderwijs

Wat heb jij een machtig jaar gehad. Zo mooi om je met een ongelooflijke arbeidsethos aan het werk te zine, uitdagingen aan te gaan, nieuwe paden uit te proberen. Met zo'n mooie houding, vreindelijkheid, bijna hoffelijjkheid en open vizier ben je een top docent voor de studenten, en een stabiele factor in het team. Complimenten voorjouw als prachtig mens!
Simone

Complimenten voor het organiseren van deze DAG VAN HET ONDERWIJS!

Lenneke, je zet je onvermoeibaar in voor onderwijs en het verbeteren van onderwijs. Wil je wat vragen? Zoek je informatie? Wil je brainstormen? Dan... kom ik altijd bij jou terecht. Je bent super betrouwbaar en super betrokken. Niet alleen bij de opleiding Geneeskunde maar ook bij overstijgende thema's. Heel fijn om met jou samen te werken! Groeten, Andrea

Online ondersteuning voor alle docenten

Mooi camerawerk en het is goed te verstaan

Compliment voor Shirrinka Goubitz

Interessante online colloquia in corona tijd

Jaber, wat jammer dat dit je laatste week bij het KGW team is. Jouw inbreng was heel waardevol, je keek goed vanuit studentperspectief, maar ook vanuit de organisatie. Je was een aanwinst voor ons team. Succes verder met je studie. Groetjes van de KGW dames.

Lenneke, je bent van alle zaken binnen de opleiding geneeskunde inhoudelijk op de hoogte! Bij jou krijg je altijd een correct antwoord op je vragen. Ik vind dat TOP!

Gönül, complimenten voor hoe jij je inzet voor de minder zichtbare studenten en medewerkers. Dank voor al je inzet op gebied van inclusie!

Ik vind het enorm inspirerend hoe je je inzet voor je studenten. Je probeert echt het beste in ze naar boven te brengen. Verder heb je een duidelijke mening die je durft te uiten en ik kan altijd met m’n vragen bij je terecht.
Heel erg bedankt voor het warme welkom! Fijn dat je mijn collega bent.

Alle docenten die, vanuit de praktijk, lessen hebben verzorgd voor alle(verpleegkundige) vervolgopleidingen, naast de dagelijkse hectiek, dank voor jullie inzet!

Complimenten voor Sanne, Lisette en Harry voor begeleiden van de eerste SKO-leergang!

Zo fijn al die Zeepkistbijeenkomsten, houdt ons betrokken!

For all my BMS colleagues, you have done such great work! From dealing with all the COVID-19 related changes and the consequences for education that cannot take place or needs to be changed to dealing with people's reactions to these changes, everyone has worked so hard and done such amazing work. Well done!! I'm so impressed with every one of you. -Gisela

Heerlijke energie, positiviteit. Ze is erg goed in het pragmatische bekijken van problemen, nieuwe projecten. Ze denkt in kansen en oplossingen. Zonder naiviteit of de realiteit uit het oog te verliezen. En juist dat oog heeft ze wel voor haar collega's en studenten. Ze heeft ontzettend grote stappen gezet en mogelijk gemaakt. Bijzonder! Heerlijk om je om ons heen te hebben.

Geweldig kundig, leuk, gedreven en betrokken docententeam!!
Het is een feest om hier onderdeel van uit te mogen maken

We hebben nog weinig samen gewerkt maar ik waardeer je rust en kalmheid enorm. Je bent niet makkelijk van je stuk te brengen. Knap hoe je opstarten op het werk en moederschap combineert.
Fijn dat je mijn collega bent!

Astrid is onze rots in de branding. Zeker in deze tijd erg bijzonder hoe zij opleeft daar waar anderen door de bomen het bos soms niet meer zagen. Altijd vriendelijk, een lach, en tijd voor je. Ze zet zichzelf als laatste. Heerlijke daadkracht, Twentsche nuchterheid en pragmatisme. Onwijs bedankt Astrid!
Simone

Complimenten voor de complimentenstudenten

Deze week ronden we het blok P2 af. Ik ben trots op mijn studenten maar ook op de MH-collega's die altijd als een geöliede machine werken en de studenten door de stof heen loodsen, ook nu we dat online doen!

Sinds kort werk jij voor KGW bij Onderwijszaken. Je hebt je al snel helemaal verdiept in onze opleiding, echt top. We zijn superblij met jou. Groetjes team KGW

Je bent ontzettend scherp en helder in je formuleringen en zegt altijd in 2 zinnen waar ik 10 minuten voor nodig heb. Verder heb je enorm veel kennis van zaken en kan ik altijd met vragen bij je terecht. En je let goed op je collega’s en vraagt altijd even na als je het idee hebt dat er iets speelt.
Dankjewel voor je warme welkom!

zo goed hoe hij zich inzet voor educatie en diversiteit!!!

Namens opleidingsraad SUMMA willen we graag Peter Huussen complimenteren voor zijn harde werk en zijn tomeloze inzet voor de opleiding! Peter, je bent een kei!

Hele leuke en informatieve bijeenkomsten

Complimenten voor het PhD Team

Complimenten voor alle collega-ziekenhuisapothekers voor het geven van onderwijs in deze wonderlijke tijden!

Complimenten voor Abdellah, Atilla, Michel, Joël, Maurits, Sylvester, Claire en Mohammed. Fijn dat jullie klaar staan om al onze docenten te ondersteunen bij alle vragen over het hybride en online onderwijs! Esther

Jullie zijn fantastisch! Wat fijn dat ik deel van jullie mag zijn.

Je krijgt het flink voor de kiezen, maar blijft op de been. Ik waardeer wat je doet voor mij, voor het team, voor OZ én het hele OWC. Bedankt! Kim

Voor alle onderwijs inzet van afgelopen jaren en de prettige samenwerkingen

Wat ben jij een fijne aanwinst voor onze studenten! En ook voor ons :-).

Kim

Je bent dit jaar aan de slag gegaan bij de afdeling OZ en wat fijn dat je er bent! Je bent een collega waarbij je goed je ei kwijt kan, die meedenkt of altijd bereid is om een hulpvraag op te pakken.
Je bent een topper!

Groeten,
Nadine

Compliments for all my colleagues at Translational Neuroscience that are involved in teaching and training students. Elly Hol

Fijn dat ik afgelopen maanden deels in jullie team heb mogen infiltreren! Waren pittige tijden maar we hebben het telkens toch weer voor elkaar gekregen.

Berna, Danielle, Jara, en ook André en Priscilla en mijn "mede-infiltrant" Mieke bedankt!

Bastiaan

Omdat het OWC steeds een positieve drive weet aan te brengen op gebied van het mooie onderwijs !

Onderwijs is samenwerken en verbinden waarmee elkaar versterken. De verbinding met alle zusterfaculteiten in Nederland vormen een sterk net; dank allen.

Niets is jou te veel, je denkt altijd mee, meestal denk je al vooruit. Altijd behulpzaam en vrolijk. Je bent een held! Groetjes je KGW collega's

Compliment aan alle studenten die het volhouden in deze online en hybride tijden.

Lars, we werken al heel lang met elkaar samen en je bent nog steeds een heel belangrijke schakel in mijn werk. Je bent altijd bereid mee te denken over lastige ICT wensen, bent heel oplossingsgericht, terwijl je mij ook steeds weer scherp houdt door te wijzen op wat wel en niet mag en kan. Ik waardeer je enorme kennis en positieve inzet heel erg.
Anne-Petra

Wat een fijn team om mee samen te werken. Wat een uitdaging om met een vrij nieuw team deze periode door te komen. Iedereen doet zijn uiterste best. Extra compliment voor Margriet, die net nieuw is, bijna niet ingewerkt en al snel vanuit huis moest werken. Sabah, Anushka, Wiep en natuurlijk Mirelle. Jullie zijn stuk voor stuk toppers. Groetjes Hedie